Tilausteokset

Kotiin

Korsi teoksia voi yhdistää useampia rinnakkain tai taulupohja voidaan tehdä yksilöllisesti halutun kokoiseksi, väriseksi tai muotoiseksi. Kotona teos voi olla lastenhuoneessa, vastaanottamassa vieraita eteisaulassa tai sillä voi ilmentää päivän tunnelmia vaikka keittiössä. Värit, muoto ja koko suunnitellaan tilan vaatimusten ja perheen toivomusten mukaan.

Toimistoon

Töissä tulee vastaan hetkiä, jolloin haluaisi hetkeksi rauhoittua ja kerätä ajatuksia. Korsi teos auttaa hidastamaan tahtia ja lataamaan akkuja. Kahvikupin ääressä muotopaloja siirrellen voi antaa luovuuden virrata ja hulinan hellittää hetkeksi.

Vai tarvitaanko apua luovan vireen löytymiseen? Tiimityöskentelyn voi aloittaa rennolla ideariihellä muotopalojen innoittamana.

Lasten ja nuorten tiloihin

Korsi teos sopii erinomaisesti lasten luoviin leikkeihin sekä erilaisiin opetustilanteisiin. Lapset tarttuvat muotopaloihin ennakkoluulottomasti ja intoa täynnä. Muotopaloilla voi opettaa sommittelun tai geometrian periaatteita, tai niitä voi käyttää apuna luoviin ratkaisutehtäviin, esim. kuinka monta erilaista neliötä voi rakentaa tietystä määrästä kolmioita jne.

Teos voidaan suunnitella tilan ja käyttäjien erityistoiveet huomioiden. Teos voidaan räätälöidä esim. halutun teeman mukaiseksi. Musiikkipainotteisessa koulussa taustana voi olla nuottiviivasto ja muotopalat nuotteja. Maantiedon luokassa tausta voi olla maapallo, johon sijoitetaan oikeille paikoilleen kaupungit, tyypilliset eläin- tai kasvilajit jne.

Hiljentymistiloihin

Korsi teos sopii tiloihin, jotka on suunniteltu hiljentymistä varten. Se voi olla kaunis ja rauhoittava visuaalinen elementti tai sen avulla voi ilmentää tunteita, joille ei välttämättä löydy sanoja. Muotopaloilla voi myös kirjoittaa; joskus yksi sana riittää.

Hoiva- ja hyvinvointitiloihin

Taide eri muodoissaan on tervehdyttävää ja iloa tuottavaa. Oman itsensä toteuttaminen ja kuuntelu luovuuden keinoin on yksi parhaimmista keinoista löytää sisäiset voimavaransa.
Korsi palataideteos on oivallinen taide-elementti hoiva- ja hyvinvointipalvelujen tiloihin, yhtä hyvin se sopii erilaisiin koulutus- ja kurssikeskuksiin sekä rentoumisen ja latautumisen paikkoihin.