Uutiset

Yogi Cow julisteet

Yogi Cow julisteet tulivat juuri painosta, kolme erilaista, koko A3.

Yogi Cow kortit

YogiCow kortteja nyt myynnissä Yogishop -liikkeissä Unioninkadulla ja Eerikinkadulla.

Korsi kaapelitehtaalla

Korsi mukana Ornamon joulumyyjäisissä Kaapelitehtaalla 5.-7.12.2014.

 Designsunnuntai

Korsi -taulut ovat mukana Rytmikorjaamon Designsunnuntaissa 6.10.2013 Seinäjoella. Tapahtumasta lisää:  http://www.designsunnuntai.fi/

Uutta!

Muotopaloja saatavana nyt myös huopapintaisena neljässä eri värisävyssä. Huopapalat ovat kolmionmuotoisia ja ne sopivat mitoiltaan vaneripintaisiin muotopaloihin. Väreillä saat uutta ilmettä Korsi -tauluusi. Huopapalat voi ostaa 12 kpl paketeissa väreittäin tai kaikki värit kerrallaan, jolloin paketissa on yhteensä 48 kpl muotopaloja.

The exhibitionists

Töölössä Museokadulla on uusi viehättävä konseptikahvila The Exhibitionists, jossa on pieni kirjasto, vaihtuvia taidenäyttelyitä sekä myytävänä harkittu valikoima taide- ja design esineitä.  Viikonloppuisin tarjolla myös brunssi. Kannattaa käydä tutustumassa! Kahvilassa myynnissä myös Korsi -teoksia.

Yobot

Yobot on uusi yogurttijäätelöbaari Runeberginkadulla Töölössä. Sommittele oma Korsi kuva samalla kun nautiskelet kahvista ja itse kokoamastasi herkkuannoksesta. Korsi teoksen voi myös ostaa Yobotista.

Galleria Gjutarsin taidelainaamo

Korsi teoksia voi lainata tai ostaa Vantaan taiteilijaseuran Galleria Gjutarsista Tikkurilasta. Gjutars on tunnelmallinen taiteilijatalo ja galleria Vantaalla Tikkurilan maalitehtaan vanhassa puutalomiljöössä. Taidelainaamossa voi kokeilla Korsi taulua ja sen voi lainata kuukausivuokraa vastaan.

Korsi tauluja Vihdin Minilandissa

Vihdin kirkonkylässä on mainio koko perheen vierailukohde. Minilandista löytyy mielenkiintoisia elämyksellisiä pienoismaailmoja, auto- ja junaratoja sekä nukkekoteja. Tunnelmallisessa kahvilassa pääsee nyt myös luomaan Korsi palataidetta.

Korsi teoksia Kauppa&Galleria Tallissa

Idyllinen vanhaan hevostalliin perustettu Kauppa&galleriaTalli sijaitsee Espoon Suomenojalla Finnoontien varrella. Talli on auki ke-pe klo 11-18 ja la klo 11-16. Tallista löytyy upeita joululahjaideoita kauneuden ja kotimaisen laadun ystäville. (Talli on kiinni tammikuun ajan, mutta avautuu taas Helmikuussa)

Korsi teokset Lokalissa (ohi)

Korsi teokset ovat esillä galleria-kahvila Lokalissa Annankadulla 4.10-4.11.2012. Lokal on viihtyisä ja kodikas taidetta, designia ja kahvia yhdistävä konseptiliike Helsingin keskustassa. Lokakuun näyttelyn nimi on “Pikku Lokal”, ja se on omistettu lapsille ja leikkimielisille.

Millainen on sinun Korsi kädenjälkesi?  -käy testaamassa.